top of page
fontcrno.png
36271693_1114292242044605_8671233151772655616_o.jpg
IMG_6340_edited_edited.jpg

O nama 

BRAVARIJA ILIJAŠ je obiteljski obrt osnovan 1974. godine, bavimo se bavi se izradom: kovanih ograda, aluminijske i PVC stolarije , građevinske bravarije te urbanom opremom za oglašavanje.

Obrt je osnovao  Martin Ilijaš majstor kovane umjetnosti sa znanjem i iskustvom stečenim radom u Njemačkoj i do danas  brojimo više od 47 uspješnih poslovnih godina na hrvatskom i ino tržištu.
Naši proizvodi ugrađeni su na mnogim poslovnim građevinama, školama, vrtićima, benzinskim postajama te obiteljskim kućama, stanovima i vilama, a sve prema željama i viziji kupaca koji nam se s povjerenjem vraćaju.

Naš proizvodni program koncipiran je na taj način da možemo prema zadanim komponentama izraditi cjelinu završnih proizvoda potrebnih za izgradnju svih vrsta objekata.

Naš moto  zadovoljan kupac je najbolja referenca.

Naša misija je prije svega zadovoljstvo kupca  finalnim proizvodom, profesionalan odnos prema partnerima i stalan rad na podizanju kvalitete našeg asortimana.

Naša vizija biti pouzdan i kompetentan partner koji prema željama kupaca formira novu suvremenu budućnost življenja.

Naši partneri ALU k , napiši glavne dobavljače 

Timski rad je pokazatelj fleksibilnosti i nesebične suradnje... i mi smo dio tima Kuna-gora zanatska zadruga iz Pregrade koji je u mogućnosti izvesti cjelokupne radove izgradnje stambenih i poslovnih građevina, škola i sl. 

Naše reference  s tatom napišite veće projekte ( STP Sveta Nedjelja, Bjelovar, OŠ Petruševac, Dom za djecu stradale u ratu Brezovica,SPZ Zaprešić, ...

bottom of page